Energy can not be created or destroyed. It can only be changed from one form to an other.
— Albert Einstein

Reiki betekent universele levensenergie. Het is altijd in en om ons heen. Via de handen wordt tijdens een reiki behandeling deze levensenergie doorgegeven. Na een behandeling voel je je gesterkt, gesteund en gezien omdat je je weer verbindt met de universele stroom van levensenergie. Het geeft nieuwe energie, helpt fysieke en mentale pijn verwerken en zet je met beide voeten vol in je kracht. Reiki werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je hoeft er niet in te geloven, de energie vindt haar eigen weg. Tijdens de behandeling wordt door middel van aanraking met de handen reiki doorgegeven. Praten mag en hoeft niet. Na de behandeling kan het zijn dat je advies of tips meekrijgt. Denk bijvoorbeeld aan ademoefeningen, yogahoudingen of een persoonlijke meditatie. De reiki behandeling duurt 60 minuten en kost € 65,-.

Let op: wanneer u via de website boekt krijgt u een korting van € 25,- en betaalt u het introductietarief van € 40,- per uur.

20190118_110246 (2).jpg
20181019_113146_001.jpg
_KRR7726-Selma Falk verkleind.jpg

Reiki voor dieren

Ook dieren hebben veel baat bij reiki. Bij onrust of pijn brengt reiki verlichting. Ik vind het fantastisch om op deze manier met dieren te werken! De behandeling vindt plaats in de eigen omgeving van uw dier. Neem graag contact op voor de mogelijkheden.